Mirave AI

Hesabını silmek

Son güncelleme: 22 Ekim 2026

Uygulamadan hesabını sil

  1. Mirave AI'ı aç ve Ayarlar'a git.
  2. Sayfanın en altındaki Hesabımı Sil'e dokun.
  3. Silme işlemini onayla.

Hesabın, şarkıların, video kliplerin, AI Foto albümlerin, yüklediğin fotoğraflar, ses profilin ve hesap bilgilerin kalıcı olarak silinir. Bu işlem geri alınamaz. Satın aldığın krediler dahil kalan bakiyen silinir ve iade edilmez.

Silinen veriler, veri kaybına karşı tutulan otomatik yedeklerden de en geç 35 gün içinde kendiliğinden silinir.

Aboneliğini ayrıca iptal et

Hesabını silmek aboneliğini iptal etmez. Ücretlendirilmeye devam etmemek için abone olduğun mağazadan iptal et: iPhone'da Ayarlar > [adın] > Abonelikler; Android'de Google Play uygulaması > profil resmi > Ödemeler ve abonelikler > Abonelikler.

Neler saklanır

Ayrıntılar için Gizlilik Politikası'na bak.

Uygulamayı açamıyor musun?

Hesabına bağlı e-posta adresinden support@mirave.app adresine yaz ya da hangi yöntemle giriş yaptığını (Apple, Google ya da e-posta) belirt. Hesabını 30 gün içinde siler ve e-postayla bildiririz.